Data mapping tool uitgebreid met register van de beeldverwerkingsactiviteiten

Het Claeys & Engels data protection team heeft haar data mapping tool  uitgebreid met een register van de beeldverwerkingsactiviteiten. De gebruikers van de tool kunnen nu ook eenvoudig en op dezelfde plaats het nieuwe register voor camerabewaking aanleggen.

Via onze newsflash van 16 augustus 2018 deelden wij u mee dat ondernemingen met bewakingscamera’s sinds 25 mei 2018 een register van de beeldverwerkingsactiviteiten moeten aanleggen.

Dit register moet verschillende bijkomende gegevens bevatten naast de gegevens uit het register van de verwerkingsactiviteiten.

Het Claeys & Engels data protection team heeft niet stil gezeten en heeft haar data mapping tool, die kan dienen om het register van de verwerkingsactiviteiten op te maken, nu ook uitgebreid met een register van de beeldverwerkingsactiviteiten. Op die manier kunnen al onze klanten beide registers aanleggen via één enkele tool.

Indien u interesse hebt in ons register van de beeldverwerkingsactiviteiten, kunt u zich wenden tot uw gebruikelijke contactpersoon bij Claeys & Engels of tot gdpr@claeysengels.be.

Wij kunnen u uiteraard ook bijstaan om uw camerabeleid in lijn te brengen me alle andere recente aanpassingen van de wetgeving (de elektronische aangifte, de bijkomende verplichte vermeldingen op pictogrammen enz.).

We hopen alvast dat ons register van de beeldverwerkingsactiviteiten u kan helpen om uw camerabeleid wettelijk in orde te brengen!

> Actiepunt

Leg een register van de beeldverwerkingsactiviteiten aan via onze gebruiksvriendelijke tool!